Het is duidelijk dat deze dienst een echte pijler van knauf vormt… En dat is nog licht uitgedrukt! Maak kennis met uw commercieel team voor de regio Brussel.

FREDDY PHILIPPAERTS Project Account Manager GSM: +32(0)495 23 16 10 E-mail: [email protected] Regio: Vlaanderen en Brussel
Als voormalig technisch-commercieel medewerker is Freddy Philippaerts altijd geboeid gebleven door het terrein. Aangezien hij kan bogen op 11 jaar ervaring bij Knauf heeft ons uitgebreide gamma geen geheimen meer voor hem. Dat is overigens de grootste troef van het bedrijf: een volledige oplossing kunnen aanleveren, voor alle behoeften. Hij is een echt manusje-van-alles. Hij brengt de verschillende betrokkenen bij een project met elkaar in contact en zet zich in om een aannemer alle mogelijke oplossingen te bieden. Zit u met een technisch probleem? Hebt u een vraag van commerciële aard? Of hebt u marketingmateriaal nodig? Freddy Philippaerts brengt u in contact met de juiste personen. Vertrouw hem blindelings en hou zijn gegevens goed bij de hand.
GEERT TAVEIRNE Technisch-commercieel vertegenwoordiger GSM: +32 (0)475 51 15 75 Email: [email protected] Regio: Bruxelles, Brabant wallon/flamand
Geert Taveirne

Geert Taveirne

Als er een contactpersoon is die onmisbaar is in de regio Brussel, Waals- en Vlaams-Brabant, dan is het Geert Taveirne wel. Deze technisch-commercieel vertegenwoordiger heeft al 20 jaar dezelfde functie bij Knauf. Mettertijd is Geert erin geslaagd duurzame vertrouwensrelaties op te bouwen met zijn klanten. Sommigen volgen hem overigens van in het prille begin! Hij is dagelijks op de baan in zijn regio om stukadoors, gevelplaatser of groothandels te bezoeken. Of het nu gaat om technisch advies, om een klacht of om demonstraties die op de werf gegeven moeten worden, Geert tekent present en doet dat altijd met een positieve ingesteldheid. Hij werkt nauw samen met instructeur Patrick Goris en samen vormen ze een topduo dat elkaar volop vertrouwt.
Patrick Goris

Patrick Goris

MAGALI PATUREAU Project Advisor GSM: +32 (0)479 46 48 08 E-mail: [email protected] Regio: Brussel
Bent u architect? Magali Patureau helpt u de ideale oplossing vinden die beantwoordt aan uw noden voor traditionele, ecologische, budgetvriendelijke of meer avant-gardistische bouwprojecten. Ze is nog maar pas aan de slag bij Knauf en maakt voortaan deel uit van de gloednieuwe voorschrijfcel. Al tijdens haar studies was ze een grote fan van de deconstructivistische stroming, met een speciale voorliefde voor de grote Zaha Hadid. Spreek haar aan over ‘innovatie’, ‘design’ of ‘milieu’ en Magali stroomt al over van de ideeën. Met haar enthousiasme in combinatie met haar professionaliteit hebt u voortaan een uitgelezen contactpersoon om u te helpen uw project te ontwikkelen. Een echte inspiratiebron om alternatieven te vinden voor dure en achterhaalde bouwmaterialen of -beginselen.