Marc Roemans – Customer Training Manager bij Knauf – is samen met Jean-Yves Dury – Training & Application Specialist – verantwoordelijk voor de nieuwe wind die tegenwoordig door de Knauf Academy raast.

Een één- of meerdaagse opleiding volgen aan ons instituut, is veel meer dan van een fundamentele praktische en theoretische vorming genieten. U komt er ook in aanraking met de nieuwste Knaufproducten en -systemen, maakt kennis met sectorgenoten en geniet van een ontzettend aangename tijd.

Ons scala aan opleidingen is erg breed. Onze één- of meerdaagse vormingen gaan van binnenpleisters tot gevelisolatiesystemen, van droogbouw tot isolatie, van groendaken tot afdichtingsystemen, … U leest het goed, de sky is the limit voor Marc en Jean-Yves. Het ultieme bewijs hiervan is dat er jaarlijks meer dan 120 opleidingen gegeven worden aan ± 1600 deelnemers in ons opleidingscentrum te Engis of op verplaatsing.

De slogan van de Knauf Academy is “vormgeven aan de toekomst” én dit mag u letterlijk nemen… Marc en Jean-Yves spannen zich enorm in om van onze schoolgaande jongeren topprofessionals te maken. Dit gebeurt aan de hand van opleidingen en door deel te nemen aan (inter)nationale wedstrijden zoals WorldSkills Belgium & Knauf Junior Trophy.

Of u nu een aannemer, handelaar of architect bent? U bent meer dan welkom. wij bieden opleidingen (op maat) aan voor alle doelgroepen. Bovendien zijn onze opleidingen erkend door Constructiv, waardoor aannemersbedrijven kunnen rekenen op een bijdrage in de loonkost tijdens de opleiding.

Binnen enkele maanden zal ook onze gebruiksvriendelijke Knauf Academy website online gaan. Up-to-date blijven? Houd dan zeker onze Knauf Facebook-pagina in de gaten.