Simon Dejean – de Digital Technology Manager van Knauf – is een krak in het bedenken en ontwikkelen van ongelooflijk krachtige online tools met een directe meerwaarde voor u.

MIJNSTUKADOOR.BE : DE TOOL DIE PROFESSIONALS EN PARTICULIEREN MET ELKAAR IN CONTACT BRENGT

Voor de particulier, is het niet altijd vanzelfsprekend om een goede stukadoor te vinden in zijn regio. In die gevallen vertrouwt men soms op mond-tot-mondreclame of men zoekt wat op het internet. Maar hoe kun je zeker zijn dat je bij een degelijke professional uitkomt? Dankzij www.mijnstukadoor.be kunnen ze er in slechts enkele klikken een uit duizenden vinden.

Bent u een professional? Dat komt goed uit! Dit platform brengt u rechtstreeks in contact met particulieren die op zoek zijn naar uw diensten in uw regio. Het principe? Potentiële klanten zoeken een stukadoor op de site en u verschijnt in hun resultaten in functie van de postcode. U ontvangt dan een offerte-aanvraag die gegenereerd wordt door ons formulier.

U bent zeker trots op uw realisaties als stukadoor. Op www.mijnstukadoor.be kunt u uw mooiste projecten tonen om u te onderscheiden van de rest. U beschikt over uw eigen minisite met uw persoonlijke URL. Verhoog uw zichtbaarheid door foto’s van uw gerealiseerde projecten toe te voegen!

Er zijn al 1.000 stukadoors geregistreerd. Word een van hen of neem hier contact met hen op : www.mijnstukadoor.be 

OH JA, DAT VERGATEN WE NOG TE ZEGGEN: HET IS VOLLEDIG GRATIS!