Ga integraal voor digitaal

Ook in het architectenbureau eist de smartphone een prominente plek op en mag u de mobiele digitale trein niet missen. Daarom biedt Knauf u een gratis app aan waarmee u uw prospectie, uw communicatie met opdrachtgevers en bouwpartners en uw projectbeheer in één klap actualiseert. Tevens krijgt u de gelegenheid om in een handomdraai een eigen state-of-the-art website te bouwen. Een dubbel initiatief dat uw dagelijkse praktijk gegarandeerd een boost geeft.

Uw werf onder controle

Tijdwinst en een verhoogde efficiëntie, wie tekent daar niet voor? Het kan met de app ‘Mijn Architect’ die Knauf u gratis ter beschikking stelt. Een document of een telefoonnummer van een aannemer niet bij de hand op de werf? Dat is voortaan verleden tijd, want met de app bundelt u de contactgegevens van de bouwpartners en beschikt u altijd over alle relevante documenten: plannen, opmetingen, lastenboek, bestekken, kostenraming, planning, foto’s. Al die gegevens kunt u delen met uw opdrachtgever.

Een tevreden opdrachtgever

De app heeft nog veel meer troeven. Zo is hij uitgerust met een te personaliseren vragenlijst waarmee u snel en gericht naar de voorkeuren van uw (toekomstige) opdrachtgevers peilt. De voordelen spreken voor zich. U wint tijd en kunt exact inspelen op de wensen en behoeften van uw prospects. Zonder uw werkwijze te veranderen, geeft u uw dienstverlening een fikse upgrade met als belangrijkste resultaat een tevreden bouwheer.

Mond-tot-mondreclame

Uw bouwheer beschikt met de app over allerlei extra modaliteiten. Hij kan bijvoorbeeld uw 3D-plannen bekijken. Hij kan zijn lopende woonlening, de garantieperiode van toestellen en installaties, of de noodzaak van periodiek onderhoud berekenen. Toepassingen die hij ongetwijfeld zal appreciëren. Zijn positieve evaluatie kan hij doorgeven aan kennissen, vrienden en collega’s via de functie ‘mijn architect aanbevelen’.

En waarom geen (nieuwe) website?

Naast de app – en los daarvan – heeft u de mogelijkheid om een website te bouwen die ook op tablets en smartphones perfect tot haar recht komt en daardoor hoger scoort in de zoekresultaten van Google. Al wat u moet doen, is een eigen domeinnaam reserveren. Heeft u al een website maar is die verouderd? Laat de twee dan een tijdje naast elkaar lopen en evalueer welke het beste scoort.

Eenvoudig te configureren en reclamevrij

Zowel de app als de website zijn zonder voorkennis gemakkelijk te configureren en aan te passen aan uw persoonlijke visie en activiteiten. Duidelijke menu’s en precieze vragen loodsen u in enkele minuten naar het gewenste resultaat. Heeft u daarvoor echt geen tijd? Dan kunt u de bouw of configuratie voor een beperkte kostprijs toevertrouwen aan een professional.
Belangrijk om te weten: noch uzelf, noch uw opdrachtgevers krijgen reclameboodschappen in de maag gesplitst. App en website zijn volledig neutraal, zoals het hoort voor een onafhankelijke architect. En uiteraard blijven de gegevens van uw klanten confidentieel en beveiligd.

Geïnteresseerd?

Kijk dan voor alle verdere informatie op www.mijn-architect.eu.
De gratis app en website zijn een gezamenlijk initiatief van Knauf, Velux en Architectenkrant in samenwerking met een externe ontwikkelaar.