Dat service centraal staat binnen knauf is slecht een understatement.

Maak kennis met het commerciële team van de regio Antwerpen en de project advisor voor de Vlaamse markt.

Kevin Vaerten

GSM: +32 (0)478 40 45 56
E-mail:
[email protected] 
Regio: 
Antwerpen

Technical Sales Manager

Binnen- en buitenpleisters

Voor Kevin Vaerten, uw commerciële rots in de branding, en Xavier Winderickx, uw instructeur die op de hoogte is van al onze binnenpleister- en gevelisolatiesystemen, is de bekende MP 75 gipspleister niet alleen de best verkochte pleister in het Antwerpse, maar ook het boegbeeld qua constante kwaliteit van de firma Knauf.

Hoewel beide heren sedert mensenheugenis te boek staat als uw vertrouwenspersonen, is hen geen uitdaging te zwaar. Hoewel Kevin een groot deel van de tijd bezig is met het bezoeken van de verschillende handelaren, is hij – samen met Xavier – ook een krak in adviesverstrekking. Voor iedere ondergrond schudt hij een pleisteroplossing op maat uit zijn mouw.

Mocht u nog commerciële of technische vragen hebben, dan hoort Kevin het graag.

Koen Huysmans

GSM: +32 (0)494 56 41 23
E-mail:
[email protected]
Regio: 
Vlaanderen

Project Advisor

Koen Huysmans, is de gloednieuwe en razend ambitieuze Project Advisor van Knauf’s vernieuwde architectencel (o.l.v. Geoffrey Houbart). Na zijn opleiding Bedrijfscommunicatie aan de PXL (Hogeschool Limburg), deed hij maar liefst 15 jaar ervaring op binnen de bouwsector.

Bent u een architect of gelijkaardig? Heeft u nood aan een creatieve bouwoplossing? Neem dan contact op met Koen. Hij kent het rijke en innovatieve gamma aan Knauf producten en systemen als geen ander. Deze sympathieke professional komt u binnenkort zeker tegen tijdens een bezoek of een beurs.

Mocht u nog vragen hebben betreffende één van uw projecten, neem dan zeker contact op met Koen.