Wat duurzame akoestische oplossingen betreft, heeft Knauf een sterke reputatie opgebouwd. De Organic-lijn staat dan ook gekend om haar combinatie van akoestiek en design. Met de integratie van Heraklith-panelen maakt Knauf zijn geluidsabsorberende aanbod nog ruimer én veelzijdiger. Zo vinden architecten, interieurontwerpers en projectontwikkelaars voor elke vraag en elke ruimte de gewenste akoestische oplossing.

De Heraklith® houtwolpanelen lenen zich bij uitstek tot het duurzaam en kwalitatief afwerken van plafonds, wanden en andere structurele constructie-elementen. Ideaal ook voor het afdekken van luifels, balkons, kelders, parkeerplaatsen, openbare plaatsen of concertzalen. Met hun uitstekende thermische, brandwerende en akoestische eigenschappen voldoen de houtwolpanelen aan de strenge prestatie-eisen waar gebouwen vandaag aan moeten voldoen.

Organic- Les arcs

Het Organic-assortiment speelt dan weer in op de architectonische vrijheid die houtwolpanelen kunnen bieden. Met tal van prints, 3D-reliëfs en kleuren – van trendsettend tot natuurlijk – krijgen wanden en plafonds een warme, eigentijdse uitstraling bovenop het akoestische comfort. Ideaal voor scholen, kantoren, restaurants, zalen… Met Organic kan je zelfs eilanden creëren en zo accenten leggen in woon- en werkruimtes.

Ontdek

Ontdek

Organic
Wilt u een realisatie ontdekken?